SJÖTRANSPORT


DAGS ATT FLYTTA, FÅ UT FYRHJULINGEN ELLER BYGGMATERIAL TILL ÖN?Vi hjälper dig gärna med alla typer av transporter. Med våran fraktbåt/kranbåt/lastbåt Cargo har vi möjlighet att transportera allt från flyttlasset, det nya köket, en uppsättning fönster eller fyrhjulingen i skärgården. Båten har en lastkapacitet på 2,5 ton och det finns bogklaff och kran för att underlätta transporten.

Vi levererar även alla båtvagnar som vi säljer ut till öar för ett förmånligt pris.

Inne i hytten kan vi köra gods skyddat från regn och rusk. Vi arbetar i hela Stockholms skärgård samt Mälaren och utgår från Trälhavet Åkersberga. Närliggande öar som vi kör mycket till är bla: Älgö, Vårholma, Mjölkö, Betsö, Fåglarö, Timrarö, Ljusterö, Oranjeholmen, Seglarö, Bjurön, Skratten, Storkrån, Saxarfjärden, Stegesund, Risholmen, Tynningö, Ramsö etc.


Specifikation på båten:

Längd: 10,4meter

Bredd: 3,25meter 

Djupgående: 0,8meter

Kran: 2,3 tonmeter

Marschfart: 15knop


Cargo går öven att boka som charterbåt med långbord och flaggspel på fördäck. 


Ved:

Under dem kallare månaderna är det mysigt med tänd brasa som sprakar och ger en härlig värme och mysfaktor. Vi kör ut torr björkved åt er i säck och ställer av med kran på eran brygga eller strand. Vi kan även Bära upp och sortera i vedförråd om så önskas.

Låter det smidigt? Precis vad det är, Ring Skärgårdsjouren så löser vi eran sjötransport.

 

 

 Grus, sand, jord.

Vi kan leverera sand, grus, jord etc i olika fraktioner och storlekar på säck ut till er. Allt från badsand till makadam eller planteringsjord. Från små säckar ca 20kg till storsäck upp till 700kg styck.


SJÖTAXI


BEHÖVER DU TAXI UT I STOCKHOLMS SKÄRGÅRD?

 


Vi finns alltid tillgängliga för båttaxi inom Stockholms skärgård med omnejd. Kontakta oss innan så bokar vi en tid för avsläpp och hämtning, eller ring på studs så rycker vi ut så snart vi kan. Stockholms skärgård, eller Stockholms hjärta som det även kallas gör sig bäst på en egenguidad tur med båt där man kan ta dom lite annorlunda rutterna och välja sina destinationer och tider själv. Vi skräddarsyr dina resor helt efter dina önskemål. Kontakta oss för offert.

 

Exempel på taxirutter:

  • Vaxholm runt med omnejd, ca 45minuter.
  • Vaxholm – Sandhamn – Vaxholm, med stopp för lunch på Sandhamn.
  • Nybrokajen – Grinda - Nybrokajen
Arbetsbåt med trailermöjligheter. Vi kan köra en av våra arbetsbåtar på trailer för arbete i insjöar, eller om det är långt norr eller söder från stockholmstrakten så kan det löna sig att göra längre geografiska förflyttningar på land.

Vi kan därmed erbjuda möjligheten som dykplattform, bogserbåt, arbetsplattform för foto eller film i hela vårat avlånga land. Endast fantasin sätter gränserna. Hör av er redan idag för erat projekt.